Vourity Paybox- betalingsløsning for ladestasjoner

Vourity Paybox – selvbetjent betalingsløsning for ladestasjoner til elbiler

Vourity Paystation er en “alt-i-ett” selvbetjent betalings- og serviceterminal for ladestasjoner for elektriske kjøretøy. Det muliggjør åpne betalingsmetoder som Visa, Mastercard og mobil/QR. Den kan også brukes til alle typer uovervåket salg, betalinger og tilgangskontroll for å lage tilleggstjenester og nye inntektsstrømmer. Betalingsstasjonen kan håndtere betalinger for og kontrollere flere EV-ladestasjoner og kontakter. Den kan installeres på eksisterende nettsteder for å komplementere eksisterende betalings- og CPO-systemer samt for nye installasjoner.

EasyGate IP – analog 4G adapter

EasyGate IP er analog adapter for taleoverføring over VoIP mellom et mobilnett (2G/3G/4G) og tilkoblet FXO-utstyrt terminal (analog telefon, PBX, heisalarm, telefonsvarer, etc.).

mPOS-terminal med innebygd betalingsterminal og kvitteringsskriver

Westpay C100+ er en komplett mPOS-terminal med Android og innebygd betalingsterminal og kvitteringsskriver som gjør den ideell for bruk i butikker og serveringssteder. Betalingsterminalen dekker alle vanlige betalingsmåter som NFC/kontaktløs, chip og magnetstripe.

mPOS-terminal Sunmi V2/V2 Pro

Sunmi V2/V2 Pro er en håndholdt Android mPOS-terminal med integrert kvitteringsskriver som gjør den perfekt for detaljhandel og serveringssteder. Den slanke og ergonomiske designet gjør den lett å holde og passer godt for oppbevaring i lommer. Den lave vekten gir en brukervennlig terminal og er ideell for bruk til mobile applikasjoner. Stor kapasitiv berøringsskjerm gir enkel bruk og viser informasjon med høy kvalitet.

Sunmi V2/V2 Pro leveres med Android 7.1, kvitteringsskriver, NFC, 1D-skanner, Wifi, 4G, GPS, Bluetooth m.m.

BOXaPOS – smarte stativløsninger for mPOS

Net Supply er distributør av smarte stativløsninger fra BOXaPOS.

BOXaPOS kommer i tre versjoner:

  • Bordstativ for nettbrett
  • Kombinert stativ for nettbrett og små POS-printere
  • Kombinert stativ for nettbrett og større POS-printere

Alle har svingfunksjon for landskap og portrett og tiltfunksjon.
Bezelfri holder passer til alle nettbrett (uavhengig av størrelse og tykkelse).
Printeren kan monteres vendt mot kundene.

Star mC-Print2 og mC-Print3

Kobles rett i iPad/iPhone med Lightning kabel. Perfekt hvis du vil skrive ut kvittering direkte fra iPhone eller iPad uten å ha konfigurasjonsproblemer med parring, nettverksinfrastruktur og forbindelse knyttet til Bluetooth eller WiFi / kablet LAN (Ethernet). Alt du trenger å gjøre er å koble skriveren til iOS-enheten din via ladekabelen, da vil den også lade samtidig. Enklere blir det ikke!

Star mC-Print 2 og mC-Print3 kommer med fem grensesnitt. (1) Ethernet LAN, (2) Bluetooth (MFi), (3) tradisjonell USB, (4) lightning USB (data og lading gjennom USB for iOS) og (5) CloudPRNT™. Begge har også en hub-funksjonalitet som gjør at man kan koble strekkodeleser o.l gjennom skriveren.
mC-Print2 bruker 57mm, mens mC-Print3 bruker 80mm papirbredde.

Heckler Design

Net Supply er distributør av høykvalitetsprodukter fra Heckler Design . Både bordstativer, veggstativer og stativer med VESA-montering til iPad og andre nettbrett er tilgjengelig.

Rimelige stativer til betalingsterminaler

Net Supply tilbyr stativer fra retail gurus til betalingsterminalene Ingenico IPP320/350, Ingenico iCT220/250, Verifone VX820 og Verifone P400.

Stativer fra leverandøren retail gurus er både rimelige og av god kvalitet. Vi har også rimelige bunnplater fra samme leverandør som gir en utrolig god løsning for montering på disk hvor det ikke er aktuelt å bruke skruer.